DAG TJERSLAND (født 1972) er utdannet servitør, vinkelner og kokk. I 1997 startet han den italienske restauranten Baltazar i Oslo, som han i dag eier og driver ved siden av sommerrestauranten Trattoria Cappuccino og Elvebredden Restaurant & Matbar. Han har tidligere utgitt boken «Italia» i samarbeid med Hans Petter Uleberg og Christian Brun.
CHRISTIAN BRUN (født 1964) er utdannet fotograf fra England, og har drevet for seg selv siden 1992. Han regnes for å være en av Norges fremste matfotografer, og har i en årrekke vært fast fotograf for magasinet Appetitt, samt bidratt i en rekke prisbelønte kokebøker. I 2004 utga han matboken «Italia» i samarbeid med Hans Petter Uleberg og Dag Tjersland.
MARGRETHE FOSTERUD (født 1972) er utdannet grafisk designer ved Central Saint Martins College for Art & Design i London. Hun har arbeidet med en rekke internasjonale kunder og prosjekter de siste åtte årene. «Mitt Toscana» er hennes første bok.
CHRISTIAN BRUN (født 1964) er utdannet fotograf fra England, og har drevet for seg selv siden 1992. Han regnes for å være en av Norges fremste matfotografer, og har i en årrekke vært fast fotograf for magasinet Appetitt, samt bidratt i en rekke prisbelønte kokebøker. I 2004 utga han matboken «Italia» i samarbeid med Hans Petter Uleberg og Dag Tjersland.
MARGRETHE FOSTERUD (født 1972) er utdannet grafisk designer ved Central Saint Martins College for Art & Design i London. Hun har arbeidet med en rekke internasjonale kunder og prosjekter de siste åtte årene. «Mitt Toscana» er hennes første bok.